Krämig risotto lyx


image15

Krämig risotto lyx. Saffrans risotto på hummerfond & vitt vin. Scallops & räkor.


Koka en hummerfond. Håll varm.
Svetta vitlök & lök i lite smör och olivolja.
Tillsätt risottoris & stek 2-3 minuter. Tillsätt vitt vin.
När vinet är inkokt i riset tillsätt hummerfond. En slev i taget & rör med slickepott. Strö i en tuss saffran.
Riv ost, hacka parmesanen & gräslök.
Stek saltade scollops & räkor i het panna, snabbt. Häll stekspadet i risotton.
Tillsätt ost, gräslök och mot slutet åker scallops & räkorna i.
Servera genast. DONE!
image17

Kommentarer
Postat av: Catarina

Detta såg ju jättegott ut.... fin sida..

2008-04-11 @ 08:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0