Scrambled eggs med lax & stenbitsrom

image35
Underbar morgon! Solen skiner och jag skall ut i trädgårn hela dagen. Kanske blir att plocka fram grillen!
Scrambled eggs. Enkelt men ändå så gott. Smör och olivolja i kastrullen. I med några ägg. Rör hela tiden med en slickepott. Så fort du ser i botten att ägget börjar sätta sig så lyft av kastrullen och rör tills botten är fri igen. På med kastrullen på plattan igen och förtsätt tills ägget är krämigt och fint. Hackad gräslök åker i tillsammans med en klick creme fraiche och några droppar tryffelolja, salt och peppar(saltar man innan så separerar vattnet från äggen och det blir gryningt och misslyckat). Toppa med lite lax och stenbitsrom. Denna perfekta frukost brukar jag servera tillsammans med en bit rostat bröd. Byter ibland ut laxen mot vitlöksstekta jätteräkor. DONE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0