Middags bjudning i Orremaden
Förrätt: Pilgrimsmussla, serverad på färsk honungskokt sparris med ljuv citronsås. Toppat med laxrom och en dillkvist.
Huvudrätt: Lammytterfile med getostlasagne. Till detta serveras en reducerad rödvinssky och avokado & papaya salsa.
Efterrätt: Kulfi, färska jordgubbar, handvispad grädde och chokladstaket.
Perfekt förberedd bjudning. Scallops ligger på hushållspapper för torkning. Desert tallrikar färdig preppade med jordgubbar. Choklad staket färdigt för montering. Rödvinssåsen & citronsåsen står i varmvattenbad. Under folien ligger färdiga getost lasagner som väntar på att få en sista sväng in i ugnen. Vitlök & persilja väntar på stekpanna tillsammans med smör och scallops. Lammytterfileerna ligger framme för värmeutjämning. Nu kan gästerna komma!
Färska svenska jordgubbar.... Hemmagjord kulfi.... vispgrädde & chokladstaket. Slurp!
Mmm kulfi som är så gott :)