Middags bjudning i Orremaden

Förrätt: Pilgrimsmussla, serverad på färsk honungskokt sparris med ljuv citronsås. Toppat med laxrom och en dillkvist.

Huvudrätt: Lammytterfile med getostlasagne. Till detta serveras en reducerad rödvinssky och avokado & papaya salsa.

Efterrätt: Kulfi, färska jordgubbar, handvispad grädde och chokladstaket.


Perfekt förberedd bjudning. Scallops ligger på hushållspapper för torkning. Desert tallrikar färdig preppade med jordgubbar. Choklad staket färdigt för montering. Rödvinssåsen & citronsåsen står i varmvattenbad. Under folien ligger färdiga getost lasagner som väntar på att få en sista sväng in i ugnen. Vitlök & persilja väntar på stekpanna tillsammans med smör och scallops. Lammytterfileerna ligger framme för värmeutjämning. Nu kan gästerna komma!


Färska svenska jordgubbar.... Hemmagjord kulfi.... vispgrädde & chokladstaket. Slurp!


Kommentarer
Postat av: Johannan

Mmm kulfi som är så gott :)

2008-07-09 @ 19:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0