Perfekt bit oxfilé, smörstekta champinoner och getost lasagne.
Getost lasagne lagades iordning i god tid. Stekte köttet i vrålhet panna, en minut/sida. Sen in i 150 gradig ugn tillsammans med lasagnen. Smörstekte championer och droppade på lite vit tryffelolja. Efter tio minuter var köttet 58 grader och fick vila i tio minuter under folie. 63 grader var köttet efter vila och allt kunde serveras. Balsamico orginal och balsamico hallon fick också besöka denna anrättning. DONE!
Kommentarer
Postat av: Annika Stenberg
Det var jätte gott. Getostlasagnen drömde jag länge om efter det.
Postat av: Fredda, Sofie och Sofia
Tjena matlagarn !
Vi sitter hemma hos Sofia och firar hennes 25-årsdag. Hon serverade en hemgjord smörgåstårta med skaldjurstema och matchande vitt vin. Helt underbart, fantastiskt gott !!!!
Ska smiska upp lite matgös imorgon, ha det gott mannen !
Trackback