Perfekt bit oxfilé, smörstekta champinoner och getost lasagne.

image38
Getost lasagne lagades iordning i god tid. Stekte köttet i vrålhet panna,  en minut/sida. Sen in i 150 gradig ugn tillsammans med lasagnen. Smörstekte championer och droppade på lite vit tryffelolja. Efter tio minuter var köttet 58 grader och fick vila i tio minuter under folie. 63 grader var köttet efter vila och allt kunde serveras. Balsamico orginal och balsamico hallon fick också besöka denna anrättning. DONE! 

Kommentarer
Postat av: Annika Stenberg

Det var jätte gott. Getostlasagnen drömde jag länge om efter det.

2008-05-03 @ 15:14:16
Postat av: Fredda, Sofie och Sofia

Tjena matlagarn !

Vi sitter hemma hos Sofia och firar hennes 25-årsdag. Hon serverade en hemgjord smörgåstårta med skaldjurstema och matchande vitt vin. Helt underbart, fantastiskt gott !!!!

Ska smiska upp lite matgös imorgon, ha det gott mannen !

2008-05-03 @ 21:20:21
URL: http://riodelagrastorp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0